KUGO TV

0

Download KUGO TV for PC/Laptop/Windows 7,8,10.

We provide KUGO TV 1.0.5 APK file for Android 4.4+ and up.
KUGO TV is a free Entertainment app.
It\’s easy to download and install to your mobile phone.
Please be aware that We only share the original and free pure apk installer for KUGO TV 1.0.5 APK without any modifications.

The average rating is 4.30 out of 5 stars on playstore.
If you want to know more about KUGO TV then you may visit Kujtesa Net support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright,
please contact us. KUGO TV is the property and trademark from the developer Kujtesa Net.

Shikoni kanalet tuaja të preferuara nga platforma KUJTESA, ligat e sportit, ërmbajtjen VoD me filmat më të ri, seriale, dokumentarë dhe më shumë, vetëm në KUGO TV.

KUGO TV është platforma më e re nga Kujtesa, të cilës mund t’i qaseni lehtësisht nga telefoni juaj i mençur apo tableti, nëpërmjet internetit. Me një klikim në telefonin tuaj të mençur ose nga tableti, ju mund të transmetoni pamjen në televizorin tuaj, me kualitet të lartë, nëpërmjet ‘casting’. KUGO TV mund të shfrytëzohet nga 4 pajisje në të njëjtën kohë.

Karakteristikat kryesore:

– Shikoni më shumë se 180 kanale të Kujtesa Live

– Zgjedhni nga libraria e pafund e filmave, serialeve, dokumentarëve në Video Klubin e KUGO

– Shikoni ligat më ekskluzive të sportit si: Champions League, Europa League, BundesLiga Gjermane, Super Liga Turke, Kupa e Spanjës ‘Copa del Rey’, NBA dhe EuroLeague e basketbollit

– Ndëgjoni radiot më të njohura vendore në çdo kohë

Version: 1.0.5

File size: 7.16MB

Requires: Android 4.4+

Package Name: com.kujtesa.kugotv

Developer: Kujtesa Net

Updated: January 08, 2019

Price: Free

Rate 4.30 stars – based on 44 reviews

Just Download KUGO TV Apk Latest Version For PC Windows 7,8,10 and Laptop Now!To Download KUGO TV For PC,users need to install an Android Emulator like Xeplayer.With Xeplayer,you can Download KUGO TV for PC version on your Windows 7,8,10 and Laptop.

How to Play KUGO TV on PC,Laptop,Windows

1.Download and Install XePlayer Android Emulator.Click "Download XePlayer" to download.

2.Run XePlayer Android Emulator and login Google Play Store.

3.Open Google Play Store and search the KUGO TV and download,

Or import the apk file from your PC Into XePlayer to install it.

4.Install KUGO TV for PC.Now you can play KUGO TV on PC.Have fun!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply